Bezdotykové koše a dávkovače mýdla – hygiena na prvním místě

Svět bez bakterií je utopií. Firma Helpmation dělá ale vše proto, aby výskyt bakterií v našem okolí eliminovala. Její bezdotykové odpadkové koše a dávkovače mýdla jsou perfektní!

Děsí vás přítomnost bakterií všude okolo nás? Nejen v nemocnicích, ale i v kancelářích, obchodech, ale i doma! Zkrátka nikde se před bakteriemi nemůžeme zcela schovat. Jejich výskyt lze ale efektivně snížit. Už jako dětem nám rodiče říkali, abychom si po příchodu z venku umyli ruce. To ale samozřejmě není všechno, co můžeme pro svoji domácnost a své zdraví udělat.

Helpmation ví, jak snížit výskyt bakterií v interiéru

Bezdotykové odpadkové koše a bezdotykové dávkovače mýdla Helpmation nabízí ten nejúčinnější způsob, jak snížit výskyt bakterií v každém interiéru – v domácnosti, hotelech, penzionech, nemocnicích, kancelářích i všech dalších provozovnách.

Odpadkového koše Helpmation se při odhazování odpadků již nemusíte dotýkat. Jsou vybaveny infračerveným senzorem. Stačí jen 25 cm nad něj přiložit dlaň a víko odpadkového koše se automaticky otevře. A co pak? Víko se samo zavře. Helpmation nabízí odpadkové koše různých velikostí od „mini“ verze o objemu 8 litrů až po ty největší o objemu 80 litrů. Pohodlná je i výměna odpadkového pytle, který je v koši zajištěn pojistným kruhem a navíc je zcela skryt uvnitř koše.

Bezdotykové koše Helpmation jsou vyráběny z prvotřídní nerezové oceli

Nerezové odpadkové koše Helpmation jsou i velmi kvalitně zpracované. Prvotřídní nerezová ocel slibuje dlouhou životnost těchto produktů. Povrch oceli je navíc opatřen ochranou proti otiskům prstů Fingerprint Proof. Vzhled odpadkového koše tedy zůstane i bez významnější údržby dlouho elegantně čistý.

bezdotykové koše

Koše jsou napájeny třemi kusy baterií typu LR20/D, které vydrží až 10 000 cyklů otevření víka. Helpmation tedy nejsou jen hygienickým a estetickým řešením skladování odpadů, ale jsou navíc i úsporné.

Pod senzor bezdotykového dávkovače mýdla stačí vložit dlaň

Bezdotykové dávkovače mýdla Helpmation si zase najdou své místo v každé koupelně. Kde jinde dbát na hygienu než právě tam! Není třeba mačkat žádné tlačítko ani páku, které mohou být zvláště na veřejných místech plné bakterií. Pod dávkovač mýdla Helpmation stačí jen vložit ruku. Senzor v dávkovači způsobí, že se vám mýdlo automaticky nadávkuje do dlaně.

Dávkovače mýdla Helpmation jsou i velmi elegantní a skvěle doplní každý moderní interiér. Jejich čisté linie a jednoduchý vzhled vás okouzlí. Dávkovače mýdla Helpmation jsou navíc vybaveny vychytanou funkcí „No Drip“ – a co to znamená? Mýdlo po nadávkování zkrátka už nekape. Díky Helpmation se tedy již můžeme rozloučit s upatlanými dávkovači i umyvadlem.

Dávkovač mýdla vybavený praktickým LCD displejem vás informuje nejen o stavu baterie

Vyberte si bezdotykový dávkovač mýdla, který nejvíce vyhovuje vašim požadavkům. Například dávkovač mýdla V480D je vybaven praktickým podsvíceným LCD displejem, který zobrazuje informace o stavu baterie, nastavené dávce mýdla a kromě toho i přesný datum i čas. Navíc je vybaven průhledným okénkem, díky kterému víte, kolik mýdla v zásobníku dávkovače ještě zbývá, a vy máte tedy zároveň přehled o tom, kdy je potřeba mýdlo doplnit. Dávkovač je možné umístit jak na umyvadlo, tak na stěnu za ním.

Všechny produkty Helpmation vynikají vysoce kvalitním zpracováním, estetickou a technickou úrovní. Jejich provoz je úsporný a v žádném prostředí nebude rušit – zavírání a otevírání víka odpadkových košů Helpmation je zcela tiché. Běžné dávkovače mýdla i víka odpadkových košů jsou útočištěm pro bakterie – volbou bezdotykových košů a dávkovačů výskyt bakterií ve svém okolí eliminujete.