Vyšperkujte si koupelnu s originálními koupelnovými doplňky!

Koupelnové doplňky mohou i z obyčejné koupelny udělat koupelnu snů, zároveň ji ale mohou uzemnit a s ní i vaše sny o krásném interiéru. Jak najít ty pravé? 

Koupelnové doplňky jsou často podceňovanými detaily interiéru. Pravděpodobně si je při zařizování necháváme až na konec. To je samozřejmě praktické, jejich vzhled by se měl odvíjet od zařízení celé koupelny, nicméně často nás to svádí k tomu, abychom výběru koupelnových doplňků nevěnovali až takovou pozornost, jakou si jistě tyto pouze zdánlivé maličkosti zaslouží.

banner_pokategorie_doplňky

Koupelnovým doplňkům věnujeme nevědomky více pozornosti, než bychom čekali

vrtání do obkladuVěšák na ručník, dávkovač mýdla nebo držák na zubní kartáčky sice svými rozměry rozhodně nemůže konkurovat vaně nebo sprchovému koutu, je však detailem, který může celý prostor pozvednout do zcela jiné designové úrovně, ale i naopak. Nevhodně zvolené a vzájemně nezkombinované doplňky mohou koupelnu nadobro pohřbít. A co teprve, když se jimi nebudeme zabývat vůbec a místo držáku s pěknou skleničkou na zubní kartáčky a pastu se spokojíme s umělohmotným kelímkem na umyvadle… Koupelnovým doplňkům nevědomky věnujeme svoji pozornost i několikrát denně – při ranní hygieně, pokaždé, když si myjeme ruce, když si upravujeme účes než vyrazíme na schůzku, když si připravujeme pleťovou masku, když si večer čistíme zuby a napouštíme si horkou vanu… Jsou zde neustále a měly by naše oko těšit, a ne nutit přemýšlet, proč jsme jejich výběr při zařizování koupelny nechaly náhodě.

Při výběru koupelnových doplňků se pravděpodobně již v úvodu setkáme s téměř hamletovskou otázkou – vrtat či lepit? V podstatě se nedá říci, že by jedno či druhé bylo lepší, záleží pouze na našich preferencích. Doplňky, které se k podkladu lepí, pravděpodobně zvolíme, pokud si při renovaci nebo zařizování koupelny ještě nejsme zcela jisti, zda háček na ručník budeme chtít na dobu příštích několik let právě na vybraném místě, nebo pokud se nám nebude chtít vrtat do nových drahých obkladů.

Kvalitní mosaz s chromovou povrchovou úpravou = ideální materiál pro vaše koupelnové doplňky 

Koupelnové doplňky by měly být vyrobeny z odolných materiálů. Produkty z naší nabídky jsou z kvalitní mosazi s chromovou povrchovou úpravou. Přestože jsou koupelnové doplňky potěchou pro oko, měly by být i funkční, proto je výběr kvalitního materiálu, který „něco vydrží“, klíčový. Funkčnost produktu může ale podpořit i design, a tím se dostáváme pomalu k tomu, co nás zajímá téměř nejvíce – vzhled.

doplňky chrom  doplňky bronz  doplňky chromzlato

Koupelnové doplňky jsou prostorem k vyjádření našeho vkusu, jsou možností dát koupelně výraz a sladit ji do jednoho tónu. Vzhled doplňků by měl odrážet zařízení celé koupelny, ale zároveň vynikat svoji nadčasovostí. Elegantní jednoduchý design zkrátka nikdy nezestárne. Přesto se ale koupelnové doplňky dají snáze vyměnit než třeba vana, a proto se při jejich koupi můžeme trochu „odvázat“ a vsadit i na originálnost. Naše koupelna nás musí především bavit. 

Koupelnové doplňky by měly vzájemně ladit

stojan na ručníkyPlatí však, že by koupelnové doplňky měly vzájemně ladit. Je proto vhodné vybírat produkty od jednoho výrobce či produkty stejného designu. Například pokud si z naší nabídky vybereme Bemeta držák sklenice Oval 118410011, je vhodnou volbou mezi mýdlenkami Bemeta mýdlenka ovál Oval 118408041. Kromě hranatého úchytu k podložce zachováváme kombinaci mléčného skla a chromového povrchu. V naší nabídce tak najdete různé věšáčky, dávkovače mýdla, mýdlenky, držáky na toaletní papír, držáky na zubní kartáčky nebo na ručníky, police či štětky na WC, které je možné vzájemně zkombinovat dle libosti a sladit tak koupelnu do jednoho stylu.

Designové netradiční kousky mouhou okořenit naší koupelnu - může to být například stojan s držákem na ručníky Beta Bemeta 132836022. Pokud si nemůžeme vybrat mezi mýdlenkami, protože máme ještě ze školních let mírné trauma z ulepeného mýdla na plastové mističce, máme tip jako od chytré horákyně – magnetická mýdlenka Beta Bemeta 1302108202 překvapí každou návštěvu, která si u nás bude mýt ruce.