Obyčejné i neobyčejné vanové baterie do každé koupelny

Vanové baterie v klasickém i moderním designu vkusně doplní každý interiér. Produkty tradičního designu nabízí léty ověřenou kvalitu. Moderní baterie přináší do vaší koupelny závan originality. 

Vanové baterie jsou nezanedbatelným prvkem každé koupelny. Dotváří vzhled celého interiéru. Mohou být klasické, elegantní, originální, rustikální i velmi moderní. Musí ale především ladit. Vyplatí se je proto vybírat spolu s umyvadlovými bateriemi, zařízením sprchového koutu i ostatními koupelnovými doplňky. Dáváte přednost posledním trendům nebo jste se rozhodli se přes svojí koupelnu vrátit o několik desítek let zpátky? Retro a rustikální koupelny jsou skutečným hitem současného designu.

Osvědčené klasické vanové baterie mají stále co nabídnout

Zanevřít na klasiku se nevyplácí. Některé zdánlivě obyčejné vodovodní baterie mají svým uživatelům co nabídnout. Jedná se o osvědčené kusy, které si své příznivce nachází stále znovu a znovu. Lze je vhodně zkombinovat s ostatními koupelnovými doplňky – vždyť mnohé firmy nabízí celé produktové řady, které vám usnadní zařizování. Jejich jednoduchý design vám dává navíc možnost soustředit se na jiné originální dotvoření vaší koupelny - nápadité obložení, luxusní podlahové krytiny nebo i barevné sladění ručníků a koupelnového závěsu může vaši koupelnu proměnit v designový ráj.

Vodovodní baterie vanová Latus Sapho 1102-12

Praktickým řešením do současného interiéru nabízí vanové baterie s tyčí, hlavovou i ruční sprchou – zkrátka vše v jednom. Můžete si vybrat kousek zcela klasického designu, a přesto bude tato sestava působit originálně a neotřele. Stane se navíc velmi praktickým doplňkem každé koupelny.

Moderní vodovodní baterie nabízí nadčasové řešení pro vaši koupelnu

Dáváte přednost modernímu designu? Minimalistický interiér, čisté linie, vysoký lesk – je to právě to, co od moderní koupelny očekáváte? V naší nabídce si jistě vyberete a nemusíte se bát ani vysoké ceny. Nabízíme produkty všech cenových kategorií – od levnějších až po ty luxusní. Poslední trendy kladou největší důraz na jednoduchost, funkčnost a maximální uživatelský komfort. Originalita se snoubí s nadčasovostí – nemusíte se bát, že by vaše vodovodní baterie někdy vyšla z módy. Pokud vsadíte na současný design, rozhodně nešlápnete vedle. Vaše koupelna totiž nikdy nezestárne. 

Čtyřprvková vodovodní baterie vanová Mixona Sapho MG052

Co je staré, to je dobré. Stále častěji se v moderních interiérech objevují rustikální prvky a nám se tento trend líbí! Ať už toužíte po koupelně jako ze začátku minulého století, nebo po moderním minimalistickém interiéru, zkuste se zamyslet nad rustikální nebo retro vodovodní baterií. Zatímco romantický a nostalgický interiér starožitně vyhlížející baterie vhodně doplní, v moderní koupelně se stane se svým staromosazným povrchem příjemným ozvláštněním, něčím, co upoutá pozornost každého, kdo vstoupí, zkrátka pomyslnou třešničkou na dortu. 

Rustikální vanové baterie Rav Slezák vás vrátí do první poloviny minulého století

Mezi rustikálními vodovodními bateriemi vynikají například produkty společnosti Rav Slezák, které jsou skutečnými klenoty. V roce 2011 a 2012 tato firma vyráběla dobové repliky baterií a koupelnových doplňků pro památku UNESCO - historickou vilu Tugendhat v Brně, v roce 2014 pak dodávala baterie pro vilu Stiassni v Brně. I rustikální vodovodní baterie nabízené širé veřejnosti proto čerpají z originálních modelů z 30. let a potěší oko nejednoho milovníka starých časů.

Baterie vanová stojánková LABE RAV Slezák L062.0PSM (3/8) Baterie vanová stojánková s přepínačem MORAVA RETRO RAV Slezák MK164.0PSM (3/8")  Baterie vanová volně stojící MORAVA RETRO RAV Slezák MK150.5/2SM (150 mm)

Výběr vanové baterie nemusí být tím nejjednodušším co vás při zařizování koupelny čeká. Vyžaduje vaši pozornost. Nemusíte se ale ničeho bát. Široká nabídka na současném trhu dává možnost vybrat si originální produkt přesně dle vašich požadavků a představ. Moderní produkty v sobě spojují vysokou funkčnost, maximální uživatelský komfort i elegantní design. Zdánlivě obyčejné i neobyčejné vanové baterie mají vždy co nabídnout.