Dřezové baterie Schock mají „koule“

Firma Schock je světovou jedničkou ve výrobě granitových dřezů. V roce 1979 byla vůbec prvním výrobcem těchto kuchyňských skvostů. Ke svým dřezům ale nabízí i něco navíc, a to elegantní dřezové baterie, které se stanou originálním šperkem každé kuchyně!

 

Baterie Schock se hodí do každého interiéru

Baterie Schock jsou jasným důkazem toho, že se nejedná pouze o funkční prvek. Stačí se jen podívat. Baterie Schock jsou totiž "designovou láskou na první pohled". Jsou elegantní, krásné, jednoduše mimořádné. Hodí se do každého interiéru, který navíc esteticky pozvednou. Čekali byste něco takového od dřezové baterie? Dříve snad ne. Ale Schock je ve všem revoluční!

 

Schock promění i klasickou chromovou baterii v designový skvost

Co nás na dřezových baterií Schock baví snad nejvíce, jsou jejich povrchové úpravy a originální provedení. Klasický chromový povrch či nerezová ocel jsou nestárnoucí klasikou každé kuchyně. Tvary baterií Schock jim ale umí dodat tu správnou jiskru! Nebojte se ale ani experimentovat. V naší nabídce najdete baterie Schock s vzhledem matné platiny i baterie v měděném provedení.

 

Baterie Schock v provedení Cristadur® a Cristastone® ve vaší kuchyni zazáří

Nezapomínejme však ani na největší chloubou značky Schock, a to originální kompozitní materiály. Ekluzivní granitové dřezy si přeci zaslouží i sladěné baterie. Nemusíte ale mít nutně granitový dřez, abyste si jejich elegantní krásu užili. Skvěle doplní například i keramický dřez. Vyberte si z naší nabídky baterie Schock ve špičkovém provedení Cristadur® a Cristastone®. To vám krom jiného dává i téměř neomezenou volnost volby barvy dřezové baterie. Vyberte si od elegantní krémové (Crema), přes gurmánsky hnědou (Mocha) až po provokativní červenou (Rouge). Některé baterie lze jako hravý kontrast doplnit doplňkovými barvami Cristalite® - pink, peppermint green, ocean blue, sunflower nebo bright orange.

 

Baterie Schock nabízí maximální uživatelský komfort

Ruku v ruce se vzhledem, elegantními tvary a špičkovým provedením jde funkčnost a praktičnost. Dřezové baterie právě takové totiž být musí. Krom toho, že chcete, aby baterie skvěle vypadala, je pro vás klíčový uživatelský komfort. Pokud není dřezová baterie pouze na ozdobu, musí být maximálně praktická. Vhodně zvolená dřezová baterie ušetří spoustu času, i proto jsou tolik oblíbené baterie s výsuvnou nebo obyčejnou sprchou, která usnadní práci při oplachování ovoce a zeleniny či většího nádobí.

 

Baterie Schock jsou baterie pákové, které v současné době již překonaly klasické baterie kohoutkové. Vynikají těsností a i jejich ovládání je snazší. Umožňují nastavení s mnohem větší citlivostí.

Sklopné ramínko umožní umístění baterie pod okno

Speciální vychytávku nabízí baterie Schock Maia. Krom exkluzivního a extravagantního designu se může pochlubit i velmi praktickým sklopným ramínkem. I přes její elegantní výšku ji můžete umístit pod okno. Schock zkrátka nepřipouští žádné kompromisy. Můžete mít vše - vysokou funkčnost, praktičnost i originální design.

 

Stejně jako při výrobě dřezů si Schock i při výrobě baterií zakládá na nejvyšší možné kvalitě použitých materiálů, špičkovém zpracování, inovativních technologiích a maximální spokojenosti zákazníků. Pokud vsadíte na baterie Schock, neuděláte chybu!