Dřezové baterie Schock mají co nabídnout

Baterie Schock jsou pastvou pro oko každého milovníka moderního designu. Že jste měli dosud kuchyňské baterie za věc čistě funkční? Kuchyňské baterie Schock jsou důkazem opaku, i když vysoká funkčnost je samozřejmostí. I při výrobě baterií si drží Schock ten nejvyšší standard. Špičkové technologie, do detailu promyšlené výrobní procesy, patentované vysoce kvalitní materiály - to vše stojí za každým dokonalým produktem, který opustí výrobu Schock.

Dřezové baterie Schock skvěle doplní dřezy Schock i váš stávající dřez

Kuchyňské bazerie Schock tvoří s dřezy Schock dokonalý pár. Krom stejné vysoké kvality doplňují dřezy i esteticky. Důraz na dokonalý design se tedy projevuje i u baterií. Vyberte si z naší nabídky a neponechejte nic náhodě. Výběr dřezové baterie totiž nemusí být zrovna lehká práce. Nezáleží pouze na vzhledu, důležitý je i uživatelský komfort, dlouhá životnost, trvanlivost a odolnost povrchu, praktičnost manipulace a rovněž i snadná údržba. Že je kritérií celá řada? To ano. Ale pokud vsadíte na renomovaného výrobce, jakým je Schock, nemůžete šlápnout vedle.

1476_schock-drezova-baterie-simi-505000--granit

Pákové baterie Schock si zamiluje každý

V naší nabídce najdete dřezové baterie pákové, které jsou v současné době nejoblíbenější. Umožňují nastavení teploty vody s mnohem větší citlivostí a vynikají větší těsností. I proto jsou považovány za úspornější. Jejich ovládání je rovněž snazší než ovládání kohoutkových baterií. Mezi pákovými bateriemi Schock si jistě vyberete! Primárně jsou vyrobeny tak, aby ladily s dřezy Schock. Mají obdobný design a stejné povrchové úpravy. Rozhodně ale budou slušet i vašemu stávajícímu dřezu.

1478_schock-sono-nerez

 

Dřezová baterie Schock GOTA je mimořádně elegantní

Minimalistickou krásou a elegancí labutího krku disponuje například dřezová baterie Schock GOTA 521000. Kónicky se zužující design této baterie je moderní svým zaobleným tvarem. Elegantní konstrukce je zdůrazněna půvabným detailem - madlem ve tvaru kapky. V naší nabídce najdete i její "vylepšenou verzi" - Schock GOTA 521120. Tato baterie je atraktivní zejména díky vytahovatelnému perlátoru, který je schovaný v těle baterie. Její vzhled nijak neruší, přitom se dá vytáhnout jediným prstem.

 

Schock IDEOS nadchne i designové fajnšmekry!

Schock IDEOS PRO 578000 vyniká šokujícím designem a stane se tak atraktivním šperkem každého interiéru! Tato moderní a stylová baterie díky svému prostorovému efektu zapadne do každé kuchyně, i té profesionální. I při relativně malé výšce nabízí tato baterie velkou volnost při manipulaci.

V naší nabídce najdete i dřezové baterie Schock, které se vejdou pod okno

Zatím ale byla řeč spíše o dřezových bateriích vyšších, podívejme se na baterie, které se vám vejdou třeba i pod okno. Kuchyňské dřezy bývají nezřídka umístěny totiž právě tam. Pokud chcete okno otevírat, potřebujete baterii, která vám to umožní. Nemusí být ale přitom rovnou nízká, atraktivním řešením pro dřezy pod okno je baterie se sklopným ramínkem, tou je například baterie Schock MAIA 527000. Exkluzivní a extravagantní design této baterie se snoubí s její vysokou funkčností. Díky svému chromovému provedení se navíc hodí do každé kuchyně!

 

 

O tom, jak vybírat dřezové baterie, se dozvíte více zde: Jak vybrat dřezovou baterii