Usnadněte si práci a využijte na maximum dřezové příslušenství 

Misky do dřezu, odkapávací koše na nádobí i potraviny, dřezové pracovní desky, dávkovače saponátu a další – všechny tyto dřezové doplňky mají jedno společné. Usnadní nám práci.

Kuchyňský dřez, to už dávno není jen samotný dřez a vodovodní baterie. Dřez je centrem celé kuchyně, prvkem, na kterém záleží. Při jeho výběru zohledňujeme použité materiály, volíme nejvhodnější tvar, vybíráme i originální design, očekáváme dlouhou životnost. Vše musí být na pohled krásné, praktické a funkční. Vodovodní baterie musí ladit a ještě k tomu nemusí být zrovna „okoukaná“. Nezanedbatelným prvkem, který mnohdy opomíjíme, jsou ale dřezové doplňky. Volitelné dřezové příslušenství nám může v budoucnu usnadnit práci a pomoci využít možnosti dřezu na maximum.

Dřezové příslušenství nám usnadní práci

Mohou to být například speciální misky do dřezů, odkapávací koše na nádobí a potraviny, odkapávací či krájecí desky či další doplňky. Všechny mají ale jedno společné. Jsou tu, aby nám zjednodušily práci a manipulaci s dřezem a nádobím. Stačí si jen vybrat svého favorita nebo i všechny najednou. Určitě nebudeme litovat.

banner_dřezové příslušenství

Při výběru dřezových misek a košů se vyplatí držet se stejného výrobce nebo pečlivě hlídat rozměry

miska do dřezuMisky do dřezu představují skutečně víceúčelové příslušenství. Mohou sloužit jako odkapávací misky, cedící misky nebo misky do přídavné vaničky. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli a stávají se tak praktickými doplňky každého dřezu. Při jejich výběru je praktické držet se stejného výrobce. Není si tak třeba příliš lámat hlavu s rozměry – miska do dřezu stejné značky „padne jako ulitá“. V opačném případě si musíme rozměry pohlídat.

Pro pohodlné omývání potravin, zejména ovoce a zeleniny, jsou velmi oblíbeným a rovněž i praktickým doplňkem dřezové koše. Kromě toho, že v nich pohodlně omyjeme rajčata, jablka i brambory a nemusíme se přitom obávat, že by nám potraviny padaly do dřezu, který nemusí být vždy čistý tak, aby se z něj dalo jíst, může koš posloužit i k odkapávání a následnému oschnutí nádobí. Například multifunkční koš Blanco z naší nabídky je vybaven i praktickým stojanem pro skládání talířů, díky kterému se do koše vejde více nádobí a navíc zabráníme jeho zbytečnému „oťukávání“. Doporučujeme ladit pouze s kuchyňským dřezem Blanco.

Pracovní desky do dřezu jsou ideálním řešením pro menší kuchyně

pracovní desky BlancoV kuchyních, ve kterých řešíme neustálé problémy s místem, se stanou vítaným pomocníkem pracovní desky Blanco. Ty zcela kopírují tvar dřezu. Pokud potřebujeme zvětšit pracovní plochu, což není málokdy, stačí jen desku na dřez položit, ta se bez problémů zaklesne, a patálie s nedostatkem prostoru je vyřešená. V naší nabídce najdete desky plastové, nerezové, nebo dřevěné a dokonce i velmi elegantní desky z hladkého bílého skla.

Koho by neobtěžovali různě barevné plastové láhve od saponátu stojící na kuchyňské lince jako na výstavě? Dali jsme si záležet s vyšperkováním kuchyně do posledního detailu a nakonec skončíme u toho, že výsledný efekt kazí láhev od mycího prostředku. Zároveň ji ale nechceme neustále hledat po skříních. Tento problém vyřeší vhodně zvolený a dokonale ladící dávkovač saponátu. Nic nebrání tomu, aby náš dřez vypadal jako z katalogu nebo showroomu kuchyňského studia. K dotvoření dokonalého vzhledu můžeme ještě dřez doplnit o elegantní estetické zakrytí výpusti v podobě krytky Blanco Capflow. Univerzálně použitelnou krytku pro každý dřez s 3 1/2" výpustí je navíc možné mýt v myčce. Doby nevzhledných gumových špuntů v dřezu jsou už nenávratně pryč!

Vhodně zvolené dřezové příslušenství nám ušetří cenný čas a zpříjemní chvíle strávené mytím nádobí, i když se to donedávna mohlo zdát jako sci-fi. V dřezových miskách, odkapávacích koších, pracovních deskách či jiných doplňcích brzy najdeme užitečné pomocníky. Nebojme se náš dřez originálně „vytunit“!